Kontakt

KONTAKT BESTYRELSEN

Det er bestyrelsens intention at skabe et godt miljø omkring ejerforeningen. Derfor vil vi meget gerne høre, hvis I har nogle gode ideer eller forslag til hvad der kan ske i Østerport. Forslag er meget velkomne på foreningen facebookside “Ejerforeningen Østerport” eller viceværtens postkasse.

“Det er bestyrelsens hensigt, sammen med beboerne, at opretholde en velfungerende ejerforening”

Ejerforeningen Østerport


“ØSTERPORT” er opført i 1926 og omfatter ejerlejlighederne Islandsgade 1-17, Sjællandsgade 83-89, Finlandsgade 2-12, Østerbro 90-96 samt garageanlæg i gården. Ialt 184 ejerlejligheder plus garager, lofts- og kælderrum.

FIND OS

Kontakt bestyrelsen hvis du har nogle spørgsmål eller forslag, eller ved eventuelle klager eller skader.


Finlandsgade 10, kld

9000 Aalborg


Vicevært mobil: 24453463

Vicevært kontor: 98120663


bestyrelsen@oesterport.dk

vicevaert@oesterport.dk


Kontakt@haugaardbraad.dk

tlf: 98775040

SEND EN MAIL

Vi sætter stor pris på kommentarer og gode ideer. Send dine ideer og kommentarer til bestyrelsen.

 
 
 
 
 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

01.  Hvor finder jeg referater, nyhedsbreve og budgetter fra ejerforeningen?


Bestyrelsen bestræber sig på at holde denne side opdateret med alle relevante dokumenter i forbindelse med ejerforeningen. Hvis du synes der mangler nogle dokumenter hører vi gerne fra dig, så vi kan få lagt disse ind hurtigs muligt. Du kan se alle dokumenter hér.02. Hvem skal jeg klage til, hvis foreningens husorden ikke overholdes?


Bestyrelsen henviser til at man viser ansigt og selv prøver at finde en løsning på problemet. Hvis dette ikke på sigt hjælper, da kontakt bestyrelsen, som kan agere som mæglere mellem to parter.03.  Hvem skal jeg kontakte omkring varme- og elopgørelser?


Det er ejerforeningens administrator Haugaard Braad Ejendomsadministration der står for diverse opgørelser af varme og el ved eventuel fraflytning og salg af lejlighed. Derfor skal disse kontaktes hvis du har spørgsmål omkring din lejligheds opgørelser. Kontakt Haugaard Braad Ejendomsadministration på telefon

98 77 50 40- Henvis til Ejerforeningen Østerport. Vores kontakt ved Haugaard Braad Ejendomsadministration er Martin Hedegaard.04.  Hvor kan jeg komme med gode idéer til nye tiltag?


.Hvis du har en god idé eller kommentar til den daglige gang i ejerforeningen, kan du sende en mail til bestyrelsen på bestyrelsen@oesterport.dk. Vi sætter stor pris på alle former for henvendelser, og tager alle henvendelser alvorligt. Hvis du har forslag som du ønsker bliver taget op til generalforsamlingen, skal disse sendes rettidigt ifht. den årlige generalforsamling.05.  Hvem er i bestyrelsen?


Der er 5 medlemmer og 2 suppleanter i bestyrelsen. Disse er valgt til den årlige generalforsamling, som skal finde sted inden udløbet af marts måned. Alle ejere kan stille op til bestyrelsesvalget. Alle medlemmer i bestyrelsen vælges for ét år ad gangen.06.  Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg vil lave større renovering af min lejlighed?


Hvis du ønsker at lave større renoveringer i din lejlighed, hvor renoveringen indeholder eventuel nedrivning af vægge, da kontakt bestyrelsen for information om bærende vægge mm. Kontakt ligeledes bestyrelsen, ved renovering af ventilation og emhætte.